De ce să alegi mentorarea

Eveniment Profesional/ N/A
De ce să alegi mentorarea
Categoria: Professional
Data publicarii: 26 aug. 2020
N/A
#mentorare
#coaching

Obstacolele nu ne schimbă obiectivele ci doar le fac mai greu de atins și ne cer o nouă abordare, nu-i așa? 

În perioada asta de pandemie, poate îți dorești să faci voluntariat, dar nu mai e posibil din cauza restricțiilor și pentru că ești preocupat de sănătatea ta, a familiei, a prietenilor și nu vrei să te expui inutil. Ți-ai dori un job dar companiile își restrâng activitatea și oferă mai puține internship-uri și joburi entry level. 


Atunci, pe bună dreptate, te întrebi cum va arăta viitorul, cum te vei putea pregăti pentru examene în aceste condiții, cum te vei pregăti pentru o carieră de succes? Cum va fi acum, dacă facultatea va rămâne închisă și totul se mută online?


Nu e de mirare că te simți demotivat și paralizat de lipsa de opțiuni. 

Dar cum ar fi dacă ai vedea  partea bună a situației și ai reuși să transformi dezavantajele în avantaje? De exemplu acum poți să petreci mai mult timp cu familia și să investești timp în lucrurile pe care le-ai neglijat.  Cum ar fi dacă ai începe acum să îți dezvolți acele abilități pe care scoala nu ți le pune la dispoziție dar care sunt atât de necesare în carieră: Time Management, Public Speaking, Lucrul in Echipă, cele care se numesc soft skills. Cu puțină determinare, motivație și disciplină o vei scoate la capăt și vei întoarce această situație în favoarea ta. 


Noi credem că o pandemie nu trebuie să iti compromita sansele de a-ți împlini visul doar pentru ca s-a întâmplat în timp ce tu erai student. De aceea, dacă decizi să ne inviți în această călătorie pe drumuri neumblate, noi, cei de la Liderii de Mâine prin programul de dezvoltare îți punem la dispoziție 3 lucruri: 

  1. Un mentor care să te ajute să îți faci un plan de dezvoltare 

  2. O comunitate care să te ajută să te focalizezi, să îți descoperi și să îți trăiești valorile 

  3. Un context in care să fii la rândul tău un mentor pentru alți studenți sau elevi


Bineînțeles: 

1. Nu te va costa bani, mentorii noștri sunt voluntari 

2. Programul merge in ritmul tău și ia in considerare programul tău 

3. Poți să renunți când vrei, dar ar fi păcat. Dacă simți că nu te conectezi bine cu mentorul, poți să soliciți un alt mentor sau să renunți de tot la program. 


Credem în principiul că omul învață din greșeli dar credem și că viața e prea scurtă ca să putem face noi toate greșelile. Un mentor e cineva care a trecut pe acolo înaintea ta și te poate ajuta cu un sfat sau cu o întrebare bună. 

Ca organizație avem peste 15 ani de experiență în mentorarea studenților, mentorii noștri înteleg ce înseamnă să fii student în aceste timpuri complicate și au trecut la rândul lor prin program. 
Dacă vrei să pornești în această călătorie, fă acum primul pas, Solicită un mentor! 

(dacă ai deja cont pe studentUp, loghează-te și solicită un mentor direct)
La sfârșitul programului vei fi un student focalizat, motivat și capabil să îi ajute și pe alții să se dezvolte! 


După ce te vei conecta cu un mentor din orasul tău vei stabili cu el următoarea întalnire și vei începe planul tau de dezvoltare. 

Mentorul îți va da acces la training-urile online și te va include în grupul Mastermind care te ajută să te menții focalizat și motivat.  


Vezi aici lista de mentori din orasul tău!

Citește si: De ce să te alături unui grup Mastermind


Categoria: Professional
Data publicarii: 26 aug. 2020
N/A
#mentorare
#coaching