Ramai in echilibru
Data: 27 nov. 2020, 18:00
Organizator: Liderii de Maine ASE
5 participanti
Doresc sa particip

* Trebuie sa fi inregistrat la StudentUp, ca sa poti participa la eveniment.
Click aici pentru CONECTARE / INREGISTRARE

Top influenceri / Vezi lista completa

1
Bianca Brutaru

Share

Orice eveniment e mai placut daca participi cu prietenii.
Trimite-le o invitatie chiar acum:

Detalii eveniment

Efectele schimbării online-offline încep să își facă simțită prezența și să aducă rezultate destul de nedorite. Noi, cei de la Liderii de Mâine, ne-am gândit să readucem o mică parte din normalitate și să ne încurajăm reciproc.
Cum?? 🙂
Printr-o serie de întâlniri offline la noi la sediu, respectând, desigur, măsurile de siguranță. Vă așteptăm în fiecare vineri seara, de la ora 18:00, timp de 7 săptămâni. Cu un decor relaxant și cu invitați speciali, vrem să creăm un ambient ce amintește de vremurile bune, desigur în cele mai bune condiții de siguranță.
In fiecare saptămâna vom aborda una dintre cele 7 nivele ale piramidei lui Maslow. Astfel de la o saptamana la alta vei descoperi metode ce te vor ajuta sa ramai in echilibru in acest mediu online și offline.
SpOiLeR 😃 ===> Vinerea aceasta, 27 noiembrie vom discuta desore nevoia de cogniție ocupă locul al 5-lea în ierarhia piramidei lui Maslow. Ea ne vorbește despre câte de importantă este pentru noi nevoia de cunoaștere și sens. Prin această nevoie noi putem înțelege lumea din jur, educându-ne prin cărți, cursuri, workshopuri, documentare, etc. 
Te invităm vinerea aceasta, 27 noiembrie, să descoperi importanța acestei nevoi în viața noastră.
Înregistrarea se face folosind acest link: https://forms.gle/SzQUVR5t6JdWsL848
P.S. Grăbește-te, avem doar 20 de locuri disponibile per seara! 😃
DESTINAT EXCLUSIV STUDENȚILOR!