Leading yourself in difficult times
Data: 12 nov. 2020, 19:00
Organizator: Liderii de Maine ASE
47 participanti
Doresc sa particip

* Trebuie sa fi inregistrat la StudentUp, ca sa poti participa la eveniment.
Click aici pentru CONECTARE / INREGISTRARE

Top influenceri / Vezi lista completa

1
Liderii de Maine ASE
2
Ana hutu
3
Andreea Aroșculesei
4
Andrei Dinca
5
Bucharest Young Professionals
6
Raluca Tancu

Share

Orice eveniment e mai placut daca participi cu prietenii.
Trimite-le o invitatie chiar acum:

Detalii eveniment

Ne uităm în jur si vedem deznădjde, teamă și anxietate. Ne întrebăm 'cum să gestionăm perioada asta? Ce obiceiuri să dezvoltăm? oare vom fi bine? cum va arăta viitorul nostru?'

În valul doi ale crizei generate de Covid-19, invitații noștri vor oferi pași în gestionarea anxietății, vor povesti cum au trecut ei peste situații de criză, ce sfaturi recomandă studenților.

Vorbitori:
1. David Ridley - Former CEO Invesco Real Estate.  Sub leadershipul lui David, firma Invesco a devenit o companie multinațională cu peste 400 de angajați și peste 70 de miliarde de dolari active aflate în administrare.

2. Anda Mogos - psihoterapeut cu o activitate de peste zece ani in domeniul consilierii si psihoterapiei, atat in Romania cat si in Statele Unite. Pe langa multe studii in domeniu, Anda este si autorul cărții Drum prin doliu.

3. Adela Enache - consilier psihologic in cadrul clinicii SoulCare

4. John Urban - Partner la Goldman Sachs (Ret) - John cu o experiență uriașă in leadership.  A lucrat in domeniul bancar timp de 25 de ani. A ajuns pe cea mai inaltă funcție la Banca Goldman Sachs, una dintre cele mai importante bănci din lume. 

Apasă pe "doresc să particip", iar în ziua evenimentului vei primi un mesaj pe mail si telefon cu linkul de ZOOM al evenimentului.