LDM Talks - Editia a patra
Data: 29 mai. 2019, 18:30
Organizator: LDM Bucuresti
12 participanti
Doresc sa particip

* Trebuie sa fi inregistrat la StudentUp, ca sa poti participa la eveniment.
Click aici pentru CONECTARE / INREGISTRARE

Top influenceri / Vezi lista completa

1
Cristian Voiculescu

Share

Orice eveniment e mai placut daca participi cu prietenii.
Trimite-le o invitatie chiar acum:

Detalii eveniment

LDM Talks este o serie de intalniri în care ne propunem să exploram impreuna intersectia dintre cultura, arta, credinta si leadership. 
Ediția a patra a LDM Talks il va avea ca invitat pe Paul Gastineau - Retired Vice President Regulatory Relations CenterPoint Energy si va avea ca temă principală leadership-ul.

În prima parte a intalnirii puteti cunoaste organizația Liderii de Maine Bucuresti într-un mod inedit. Puteti face parte pentru o zi dintr-unul din departamentele care se ocupă de organizarea Conferinței care il va avea ca invitat pe Tim Leveridge VicePresedintele Coca-Cola Global. 

Program
18:30 - 19:30 Networking, Introducere LDM 
19:30 - LDMTalks  -Paul Gastineau
21:00 - Incheiere

Despre vorbitor

Paul has a Bachelors of Industrial Engineering and Management from Oklahoma State University, a Master of Business Administration in Finance from the University of Houston.
Paul worked for CenterPoint Energy and its predecessor companies for over 40 years. During that time, Paul held different positions in Engineering, Planning, and Finance. 

Paul managed a staff of over 50 people who worked with these regulators to get prices which collected over $5 billion in revenue for CenterPoint Energy. 

CenterPoint Energy is a Fortune 500 Company that delivers electricity and natural gas in various states.

Despre desfasurarea LDM Talks 
Fiecare editie va avea un invitat pasionat de subiectul in care are expertiza. Audienta are ocazia sa intre in dialog cu cu invitatul, sa puna intrebari si sa comenteze pe tema propusa. 

Participarea este gratuita. Va rugăm să va inregistrati facand click pe butonul Doresc sa Particip (necesita crearea unui cont nou sau folosirea contului existent de StudentUp)
Locul: Fundatia Romania ProCulture, Str. Amilcar C. Sandulescu nr. 3 Sala E11 (etaj) 

Vrei sa primesti anunturi despre alte evenimente organizate de noi? Inscrie-te aici!