Educatie, vocatie si modele in era digitala
Data: 18 iun. 2020, 19:00
Organizator: Liderii de Maine Poli
40 participanti
Doresc sa particip

* Trebuie sa fi inregistrat la StudentUp, ca sa poti participa la eveniment.
Click aici pentru CONECTARE / INREGISTRARE

Top influenceri / Vezi lista completa

1
Liderii de Maine Poli
2
Cristian Voiculescu
3
LDM Bucuresti
4
Consiliul Municipal al Elevilor București
5
Ana-Maria Barbu

Share

Orice eveniment e mai placut daca participi cu prietenii.
Trimite-le o invitatie chiar acum:

Detalii eveniment

Dacă te gândești ce facultate să alegi și iei Politehnica București în considerare, te invităm să cunoști un om care a absolvit cu succes și s-a îndreptat spre antreprenoriat. 


Laur Neagu, a terminat Tehnologia Informatiei in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti in 2015, a facut un masterat in Administrarea Afacerilor, Tehnologia Informației si are un doctorat in Human Computer Interaction. 

Vom discuta despre cum a ales să pășească pe calea antreprenoriatului, care i-au fost modelele, cine i-a fost alături in momentele cruciale, care sunt valorile dupa care isi conduce afacerea, ce dificultăți a întâlnit și cum a reușit să le depăsească. 
 
Totodata vom vorbi si despre cum l-a pregatit facultatea pentru antreprenoriat, care au fost pasii pe care i-a facut, ce ar trebui sa stie un elev sau un student la inceput de drum. 


Prin Academia “Te Fac Programator”, Laur continua sa investeasca in tineri pentru a pregăti viitori profesioniști în IT oferind in acest fel elevilor si studentilor o metoda alternativa de invatare. 

Alaturi de Laur, vor participa si studenti care studiaza in diferite facultati din Politehnica Bucuresti carora le vei putea pune intrebari specifice despre facultatea dorita!

In ziua evenimentului vei primi link-ul de Zoom pentru intalnirea online!

Evenimentul este organizat in parteneriat cu