Preparing for an Interview
Data: 20 oct. 2020, 19:00
20 participanti
Doresc sa particip

* Trebuie sa fi inregistrat la StudentUp, ca sa poti participa la eveniment.
Click aici pentru CONECTARE / INREGISTRARE

Top influenceri / Vezi lista completa

1
Daniel Kiri
2
Miriam Livadaru

Share

Orice eveniment e mai placut daca participi cu prietenii.
Trimite-le o invitatie chiar acum:

Detalii eveniment

Suntem deja la cea de-a doua sesiune: webinar cu echipa GLP(Global Leadership Partners)

In prima sesiune, trainerii nostri au vorbit despre CV, cum sa il faci sa arate bine ca design & content, cine iti poate da un feedback constructiv si de ce e nevoie de un CV.

Poti asculta intreg seminarul mai jos


Te invitam la cel de-al doilea seminar din seria celor 3 care face referire la:

Cum sa te pregatesti pentru Interviu

Va avea loc 
  • marti, 20.octombrie
  • ora 19:00
  • pe zoom. 
In ziua de marti o sa primesti pe email si prin sms, link-ul de zoom.

LideriiDeMaine Iasi-Tudor impreuna cu Global Leadership Partners iti asigura un mediu de crestere pe plan profesional cu oameni bine pregatiti.

Dupa seminar, ai ocazia sa te inscrii la o sesiune de mentorare cu unul din trainerii nostri Artyom, John, David si Nick. Fiecare din ei au o larga experienta in HR si Leadership. Cu siguranta ca dupa intalnirea ta cu unul din acestia vei pleca imbogatit si mai incurajat in a pasi cu incredere pe plan profesional.

Avem doar 12 locuri disponibile pentru intalnirile "om la om" pentru mentorare asa ca daca vrei sa afli din secretele unei pregatiri de calitate pentru Interviu, te poti inscrie mai jos, pe formular, unde ai ocazia sa alegi unul din cei 4 traineri si ora cea mai accesibila pentru tine.

Alege DOAR UN TRAINER din lista:
    


Despre Trainerii din aceasta sesiune:

Artyom Klunchnikov Director at Analytical Center for Leadership Research and Development in Kyiv Ukraine. He obtained his Ph. D in organizational leadership from Regent University. Currently Artem is conducing research in Ukraine on best leadership practices.

David Groves - Healthcare Information Technology Executive. He is retired following a 38-year career in the healthcare industry where he had executive leadership roles in several of America's largest and most innovative healthcare information technology and consulting companies. Cincinnati Ohio